SACOSE MAIEU TIP FARMACIE

Echipa Ambalarom realizeaza sacose maieu personalizate si nepersonalizate, din polietilena de joasa densitate sau polietilena de inalta densitate (LDPE sau HDPE) . Pentru magazine sau pentru activitati de comert cu amanuntul si farmacii, cele mai potrivite sacose sunt cele realizate din HDPE, care de altfel au devenit si alegerea marilor retaileri  deoarece au o rezistenta buna, sunt foarte fiabile si ies in evidenta rapid in orice mediu. Sacosele maieu se preteaza perfect si pentru campanii de marketing, Ambalarom avand capacitatea de a imprima acest tip de sacose in culori stralucitoare. Sacosele maieu din material tip LDPE sau HDPE prezinta o elongatie crescuta, astfel fiind foarte rezistente. Sacosele pot fi confectionate cu intaritura, in functie de greutatea pe care trebuie sa o sustina si cu pliu lateral, pentru a permite transportarea produselor voluminoase.

                                               sacose maieu tip farmacie

 

Sacosele maieu au urmatoarele avantaje:

• Sunt incapatoare si economice, destinate cumparaturilor clientilor dumneavoastra.
• Sunt rezistente si pot sa suporte incarcaturi consistente de obiecte (cutii, sticle, alte materiale voluminoase).
• Datorita calitatii si grosimii foliei utilizate, acestea se pot folosi in repetate randuri, fara sa dea semne de uzura.
• Odata ce nu mai sunt utilizate pentru transportul cumparaturilor, pot fi destinate unor intrebuintari diverse.

Putem produce sacose maieu personalizate sau nepersonalizate pentru farmacie la diferite dimensiuni, in functie de cererea beneficiarului.Cele mai des intalnite dimensiuni de sacose maieu pentru uz farmaceutic sunt:

  • 230×350 mm
  • 270×450 mm
  • 270×400 mm

 

Sacosele maieu pot fi personalizate la cererea beneficiarului, cu grafica dorita sau cu o grafica realizata impreuna cu echipa Ambalarom in mod GRATUIT. Imprimarea se realizeaza pe o parte sau pe ambele parti, utilizand tehnologia flexografica in sistem HD (High Definition) la o rezolutie de 180 LPI, astfel calitatea imprimarii fiind maxima.