SACOSE BANANA DE DIMENSIUNE MARE

Echipa Ambalarom realizeaza sacose banana personalizate si nepersonalizate, din polietilena de joasa densitate (LDPE) . Pentru magazine sau pentru activitati de comert cu amanuntul, cele mai potrivite sacose sunt cele realizate din LDPE, care de altfel au devenit si alegerea marilor retaileri  deoarece au o rezistenta buna, sunt foarte lucioase si ies in evidenta rapid in orice mediu. Sacosele banana se preteaza perfect si pentru campanii de marketing, Ambalarom avand capacitatea de a imprima acest tip de sacose in culori stralucitoare. Sacosele banana din material tip LDPE prezinta o elongatie crescuta, astfel fiind foarte rezistente. Sacosele pot fi confectionate cu intaritura la manere, in functie de greutatea pe care trebuie sa o sustina si cu pliu la baza, pentru a permite transportarea produselor volumetrice.

                                                                   Sacose tip banana

 

Sacosele banana au urmatoarele avantaje:

• Sunt incapatoare si economice, destinate cumparaturilor clientilor dumneavoastra.
• Sunt rezistente si pot sa suporte incarcaturi consistente de obiecte (cutii, sticle, alte materiale voluminoase).
• Datorita calitatii si grosimii foliei utilizate, acestea se pot folosi in repetate randuri, fara sa dea semne de uzura.
• Odata ce nu mai sunt utilizate pentru transportul cumparaturilor, pot fi destinate unor intrebuintari diverse.

Putem produce sacose banana personalizate sau nepersonalizate  la diferite dimensiuni, in functie de cererea beneficiarului.Cele mai des intalnite dimensiuni de sacose banana mare sunt:

  • 450×550 mm
  • 500×550 mm
  • 500×600 mm

 

Sacosele banana pot fi personalizate la cererea beneficiarului, cu grafica dorita sau cu o grafica realizata impreuna cu echipa Ambalarom in mod GRATUIT. Imprimarea se realizeaza pe o parte sau pe ambele parti, utilizand tehnologia flexografica in sistem HD (High Definition) la o rezolutie de 180 LPI, astfel calitatea imprimarii fiind maxima.