POVESTEA AMBALAROM

Infiintata in anul 2014, compania Ambalaje Comerciale si Industriale este formata dintr-o echipa tanara, insa cu o experienta vasta pe piata ambalajelor, care va ofera consultanta in conceperea, alegerea si productia ambalajului care va este necesar. Firma este structurata in 4 departamente: productie, logistica, design si consultanta/vanzari.

In prezent, gama noastra de produse contine ambalaje, pungi, sacose, saci, folii (tubulare, semitubulare, film, laminate) din polietilena (densitate joasa/medie/inalta), polipropilena (CPP, BOPP) si hartie (HKA, HKN), personalizate ulterior in functie de solicitarea clientului.  Cu o tehnologie de ultima generatie va putem oferi ambalaje de inalta calitate, ce indeplinesc atat exigentele dumneavoastra, cat si toate normele impuse de legislatia in vigoare.

Mizand pe seriozitate si transparenta fata de clientii nostri, astazi ne mandrim cu un portofoliu stabil de clienti interni si externi, pe pietele din Italia, Spania si Republica Moldova.

Unitate

Credem in munca in echipa si apreciem aportul fiecarui angajat. Colaboram cu partenerii nostri pentru ca fiecare comanda sa indeplineasca standardele de calitate.

Integritate

Toate activitatile pe care le intreprindem se bazeaza pe transparenta si corectitudine, din dorinta de a avea un comportament etic fata de clientii si partenerii nostri.

Ambitie

Ne straduim sa progresam si sa oferim cele mai bune servicii. Echipamentele noastre sunt de ultima generatie iar tehnicile folosite sunt mereu in perfectionare.

Seriozitate

Respectam termenele pe care le avem si ne onoram contractele de fiecare data. Suntem atenti la fiecare detaliu si incercam sa avem o colaborare cat mai buna cu clientii.


  • Un Design Surprinzator

Ambalajele din plastic personalizate de catre noi, surpind printr-o calitate surprinzatoare a imprimarii, rezistenta formidabila prin tratarea cu agent de elongatie cat si printr-o stralucire memorabila! Cu siguranta produsul dumneavoastra nu va trece neobservat!

  • Ne gandim la afacerea ta!

Prosperitatea clientilor nostri reprezinta si prosperitatea noastra! Suntem mereu atenti cu gestiunea stocurilor de ambalaje ale clientilor nostri si mereu le asiguram o plasa de siguranta in cazul in care apar urgente sau consum neprevazut de ambalaje. 

  • Pretul conteaza!

Fie ca sunteti la inceput de drum, sau aveti deja o notorietate in domeniul dumneavoastra, pretul mereu conteaza! Cu cat mai ieftin, cu atat mai bine; dar nici calitatea nu trebuie neglijata! Noi avem cel mai bun raport calitate-pret din Romania.